Een proefles Karate?

dat moet je meemaken

Meedoen is de beste manier om te beoordelen of Karate of Kobudo iets voor je is. Of de les jou bevalt. En wat ons betreft nog belangrijker - of je de sfeer als prettig ervaart. 

Alles wat je moet weten over je proefles lees je hier

In de Dojo wordt er op blote voeten getraind. Het is belangrijk dat je goed kunt bewegen met je armen en benen en dat je veilig met iemand anders kunt oefenen. Met veilig bedoelen we in dit geval dat je nergens achter kunt blijven haken (ruime zakken in een vest) of dat je onnodige wondjes oploopt door bijvoorbeeld ritsen of klittenband. Sieraden (ringen, horloges, kettingen en oorbellen bijvoorbeeld). Je kunt ze eventueel afplakken mocht het niet lukken om ze af te doen.

Het meest ideaal is dus een trainingsbroek en een ruim zittend t-shirt. 

Mag ik kijken tijdens een proefles?

KarateKids! (vanaf ongeveer zes jaar)

Wij nodigen je van harte uit om de proefles van je kind bij te wonen. Wij vinden het belangrijk dat je bewust voor Wadokai Gorinchem kiest en overtuigen je graag van onze kwaliteiten.

Na afloop van de les koppelen wij onze ervaringen met je kind aan jou terug en ben je in de gelegenheid om vragen te stellen. Wij zullen altijd proberen om je een zo objectief mogelijk advies te geven.

Karate (vanaf ongeveer 12 jaar)

Het is helaas niet mogelijk om als ouder(s)/verzorger(s) deze proefles bij te wonen. Wij willen zien hoe jouw zoon of dochter functioneert zonder dat er door jou mogelijk een veilig gevoel gecreëerd wordt.

Onze ervaring leert dat kinderen die op de grens zitten van de KarateKids! of de reguliere Karate les zelf kunnen aanvoelen waar ze zich prettig bij voelen. In geval van twijfel bieden wij nog een proefles aan bij de junioren zodat je kind een gerichte keuze kan maken.

Tot snel in de Dojo!