Digi Dojo

Train waar en wanneer je dat wil

Wat is een Digi Dojo?

De Digi Dojo is een concept van Wadokai Nederland, ontwikkeld door AJ sensei. In het huidige tijdperk, waar foto, video en internet vanzelfsprekend zijn ligt er wat hem betreft een kans. AJ sensei wil deze mogelijkheden graag benutten en heeft daarom de Digi Dojo ontwikkeld. De Digi Dojo bevat online lessen die zo zijn ingericht dat je thuis mee kunt trainen! Leden ontvangen een persoonlijke inlogcode en kunnen hieronder inloggen in de Digi Dojo.

Enter the Digi Dojo!

Members only..

Dit gedeelte van de website is alleen toegankelijk voor leden van Karate Dojo Wadokai Gorinchem. Leden ontvangen een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te kunnen loggen in onze Digi Dojo. De lessen die gegeven worden in de Digi Dojo zijn zo opgezet dat je thuis of waar dan ook mee kan trainen. 

Mocht je geen interesse of mogelijkheden hebben om lid te worden van onze Dojo, maar wil je wel de Digi Dojo lessen volgen? Ga dan naar Wadokai.nl! Daar vind je ook een Digi Dojo waar je op afstand lid van kunt worden. Vermeld de kortingscode #DigiDojoGorinchem om de eerste twee maanden gratis toegang te krijgen!

Zoek je de Digi Dojo die hoort bij het Proefpakket? Klik hier.